Flyer Jenny Protzman 2017

Ken jij mensen die hun zelfvertrouwen zouden willen vergroten? Of hun zelfbeeld willen verbeteren? Misschien is een gratis inzichtsessie dan een eerste goede stap. Mijn flyer is alweer aan een herdruk toe. Het gaat snel. Hieronder kun je hem downloaden.

Print Friendly, PDF & Email

Hoe maak ik mezelf zichtbaar als bedrijf?

De laatste blog van 2 februari 2017: https://jennyprotzman.email-provider.nl/web/bxh3txmaed/ebesgbi3yd Ben ik meer dan een zandkorrel?   Vers van de pers: Ben jij  een vrouwelijke ondernemer?  Blokkeer dan alvast maandag 3 april in je agenda.  Het thema is: Hoe maak ik mezelf zichtbaar als bedrijf? Wie ben ik, echt? Hoe blijf ik authentiek? Hoe wil jij gezien worden? Wat Lees verder »

Print Friendly, PDF & Email

Ben jij wel eens bang?

Ben jij wel eens bang ? Ezine januari 2017 Gisteravond mocht ik op uitnodiging als Goed Gevoel Expert een avond van lotgenoten van angststoornissen en dwangmatig gedrag bijwonen. Als heel bijzonder heb ik het ervaren en ik kan alleen maar concluderen dat het stuk voor stuk juweeltjes waren qua mens. Het jammere was alleen dat Lees verder »

Print Friendly, PDF & Email

Ezine december 2016

Hieronder tref je mijn laatste blog van het jaar aan: Ik ben genoeg en jij dus ook “The feeling that cannot find its expression in tears may cause other organs to weep.” by Henry Maudsley Toen ik de opleiding Time Line Therapy deed, wilde ik graag het verdriet in mijn leven aanpakken. Mijn moeder was meer Lees verder »

Print Friendly, PDF & Email

Gratis Inzichtsessie

  Een keer per maand geef ik een gratis inzichtsessie van 30 minuten t.w.v. 197 euro. Wil jij weten of je bij mij aan het juiste adres bent? Boek dan een 1ste gratis telefonische sessie van 30 minuten bij t.w.v. 197 euro. Als jij in aanmerking wilt komen voor zo’n sessie en je wilt weten Lees verder »

Print Friendly, PDF & Email

Nieuwe Pitch Jenny Protzman

Dankzij de Kickass 10 daagse van Véronique Prins weer een iets beter geformuleerde pitch op papier gekregen. Nu nog oefenen voor de netwerkbijeenkomsten in spé. Ik leer ondernemers van 40+ die regelmatig de wanhoop nabij zijn vanwege hun driftbuien, angsten paniekaanvallen of hun interne stemmetjes die zeggen: “je bent niet goed genoeg, je kunt het Lees verder »

Print Friendly, PDF & Email