Inzichtsessie voor vrouwelijke ondernemers

Wil jij een sparring partner, coach, mentor, iemand die een tijdje met je meeloopt? Dan zit je nu op de goede site.

Gratis Inzichtsessie : Speciaal voor vrouwelijke ondernemers

Barst je van de creatieve ideeën, maar mis je de drive en de energie om er een succes van te maken?

Heb je vragen op het gebied van het om zeep helpen van je interne stemmetjes (ik kan het toch niet en dat soort praat) en andere beperkende overtuigingen die je belemmeren in je werk als ondernemer?

Als business coach kan ik je helpen jou weer te laten genieten van het leven zodat jij het weer volop aan kunt pakken zodat je meer verdient én meer voldoening uit je werk haalt en weer echt Plezier in Leven krijgt.

Weer helemaal blij
Weer helemaal blij

Gratis Inzichtsessie

In een 1ste gratis telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten kijken we waarin je precies bent vastgelopen of tegen op ziet en wat er nodig is om met meer voldoening en succes verder te kunnen.  Een gratis inzichtsessie t.w.v. van 197 euro.

Waarom een gratis sessie? Soms bevalt een stem niet of iets dergelijks. Dus eigenlijk is het gewoon ter voorbereiding op een Vip dag of traject.

“The Secret of Creating your own Future” is een programma om je waarden te ontdekken, je doelen te stellen en te behalen en eindelijk je beperkende overtuigingen achter je te laten. M.a.w. om eindelijk je droom waar te kunnen maken. Want hoe mooi zou dat zijn?

Die middag (om alleen je waarden te bepalen) heeft sowieso een 100% Tevredenheid garantie en je blijft nog een maand lang in contact met me. Dus als blijkt dat je geen verbetering ervaart en de Coaching je niet verder brengt, is een volgende sessie gratis.

Wat

We gaan je waarden bekijken, dat zijn je drijfveren en dat wat je motiveert,. We gaan persoonlijke doelen stellen, maar gaan ze nu ook zo formuleren dat ze ook behaald worden en geen wensen blijven. Want zonder doelen geen doelpunten, moet je maar denken. We werken samen met je onbewuste dat alle antwoorden reeds kent.

De VIP-Platina Coaching bestaat uit 10 live bijeenkomsten, plus een jaar lang online contact en de laatste bijeenkomst gaan we samen lunchen om het jaar te evalueren. De investering is 4997 euro excl. btw.

VIP -Goud Coaching  Je kunt ook kiezen voor een 3 maanden traject, live contact,  dagelijkse opdrachten,  wekelijks e-mailcontact, via een beveiligde online omgeving.  Het bedrag is dan 2495, een bedrag dat je in termijnen mag betalen. Tenzij je liever 10% korting wilt? Dan betaal je in 1x.

 

Ja ik wil een gratis inzichtsessie met je.

Wil je eindelijk van dat rot gevoel af, dat je belemmert om je volledig op je onderneming te richten, zodat je weer betere resultaten kunt behalen en met meer plezier in het leven kunt staan.

Wil jij een sparrings partner, coach, mentor, iemand die een tijdje met je meeloopt? Dan zit je nu op de goede site.

Wil jij beter doelen leren stellen?
Je twijfels laten verdwijnen. Je meer focussen?
Je dromen uit laten komen?
Meer op jezelf vertrouwen en leren vertrouwen?

Je kunt een eerste gratis strategiesessie aanvragen of direct een afspraak maken voor een traject.
Twijfel je? bel me dan :0582886518 (spreek evt. iets in dan bel ik je terug)

In dit nummer van OF mijn interview in Ondernemend Friesland op p. 38 en 39. https://issuu.com/ofbv/docs/of-magazine-februari-2015/1?e=22570970/32042361

Veel leesplezier.

Maak nu een afspraak
Print Friendly, PDF & Email