Inzichtsessie voor vrouwelijke ondernemers

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers

Wil jij een sparring partner, coach, mentor, iemand die een tijdje met je meeloopt? Dan zit je nu op de goede site.

  • Barst je van de creatieve ideeën, maar mis je de drive en de energie om er een succes van te maken?
  • Heb je vragen op het gebied van het om zeep helpen van je interne stemmetjes (ik kan het toch niet en dat soort praat) en andere beperkende overtuigingen die je belemmeren in je werk als ondernemer?

Als business coach kan ik je helpen jou weer te laten genieten zodat jij het leven weer volop aan kunt pakken zodat je meer verdient én meer voldoening uit je werk haalt en weer echt Plezier in Leven krijgt.

Weer helemaal blij
Weer helemaal blij

Gratis Inzichtsessie

In een 1ste gratis telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten kijken we waarin je precies bent vastgelopen of tegen op ziet en wat er nodig is om met meer voldoening en succes verder te kunnen. Een gratis inzichtsessie, waarbij je ook nog eens een andere ondernemer helpt.

Waarom een gratis sessie? Soms bevalt een stem niet, som is er geen “klik”. Dus eigenlijk is het gewoon ter voorbereiding op een middagsessie of traject.

“The Secret of Creating your own Future” is een programma om je waarden te ontdekken, je doelen te stellen en te behalen en eindelijk je beperkende overtuigingen achter je te laten. M.a.w. om eindelijk je droom waar te kunnen maken. Want hoe mooi zou dat zijn?

Die middag (om alleen je waarden te bepalen) heeft sowieso een 100% Tevredenheid garantie en je blijft nog een maand lang in contact met me. Dus als blijkt dat je geen verbetering ervaart en de Coaching je niet verder brengt, is een volgende sessie gratis.

Vervolg-mogelijkheden: middagsessie, maandtraject of 3-maandentraject

We gaan je waarden bekijken, dat zijn je drijfveren en dat wat je motiveert,. We gaan persoonlijke doelen stellen, maar gaan ze nu ook zo formuleren dat ze ook behaald worden en geen wensen blijven. Want zonder doelen geen doelpunten, moet je maar denken. We werken samen met je onbewuste dat alle antwoorden reeds kent. We bekijken ook jouw mogelijke vervolgopties:

Middagsessie

Je zelfvertrouwen kan wel een kleine oppepper gebruiker. Dat kan al in 1 middag. Daar is deze sessie voor bedoeld.

Maandtraject

1 maand persoonlijke begeleiding: vinger aan de pols, stok achter de deur. Dagelijkse opdrachten, wekelijks contact. Beveiligde internetomgeving waar alleen jij en ik bij kunnen.

3-Maandentraject

In China vindt men dat je minstens 100 dagen nodig hebt, om een verandering als nieuwe gewoonte aan te leren. Hoe dan ook, spelen er bij jou meer dan 1 of 2 dingen waar je last van hebt en waar je verandering in wilt? Kies dan voor het 3 maanden traject, dat levert voor jou het meeste resultaat.

Live contact, dagelijks opdrachten,  wekelijks e-mailcontact, via een beveiligde online omgeving.  Het bedrag is dan 5995 euro, een bedrag dat je in termijnen mag betalen. Het bedrag dan delen door 12 en 13 maanden betalen per automatische incasso, voor het gemak van de termijnen. Of toch liever in 1 x betalen? Dat is 499 euro goedkoper 🙂 Aan jou de keuze.

 

Ja ik wil een gratis inzichtsessie met je.

Wil je eindelijk van dat rot gevoel af, dat je belemmert om je volledig op je onderneming te richten, zodat je weer betere resultaten kunt behalen en met meer plezier in het leven kunt staan.

Wil jij een sparrings partner, coach, mentor, iemand die een tijdje met je meeloopt? Dan zit je nu op de goede site.

Wil jij beter doelen leren stellen?
Je twijfels laten verdwijnen. Je meer focussen?
Je dromen uit laten komen?
Je angsten laten verdwijnen?
Meer op jezelf vertrouwen en leren vertrouwen?

Je kunt een eerste gratis strategiesessie aanvragen of direct een afspraak maken voor een traject.
Twijfel je? bel me dan :0582886518 (spreek evt. iets in dan bel ik je terug)

In dit nummer van OF mijn interview in Ondernemend Friesland op p. 38 en 39. https://issuu.com/ofbv/docs/of-magazine-februari-2015/1?e=22570970/32042361

Veel leesplezier.

Maak nu een afspraak
Print Friendly, PDF & Email
Let op

Alleen nog online coaching. Geen fysieke afspraken meer.

paarse bloem voor rust en ruimte in je hoofd

Powered by