Investeer in jezelf en werk met mij

Alleen het beste is goed genoeg voor je. Je bent slim, hebt talent, je legt de lat hoog, je bent een vrouw met ambitie, een topvrouw en toch voel je zo vaak die onzekerheid. Kan ik het wel, val ik binnenkort niet door de mand? Je slaapt slecht, af en toe heb je last van paniekaanvallen, of iets wat daarop lijkt. Af en toe verdoof jezelf met een glaasje of iets anders om de stress aan te kunnen.

Je zelfvertrouwen kan wel een kleine oppepper gebruiker

Je zou willen dat er een knop zou bestaan die je op elk gewenst moment zou kunnen indrukken om je goed te voelen, nietwaar? Dat kan al 1 middag.

In het verleden is er iets naars gebeurd en je kunt de vinger niet op de zere plek leggen. Het speelt zich allemaal op onbewust niveau af, maar als je de oorzaak zou weten, dan zou jouw probleem al grotendeels opgelost zijn Want: Understanding is Power.

Je maakt je regelmatig “klein” en je snapt niet waar dat vandaan komt. Je voelt je vaak niet “ goed genoeg” en daar wil je vanaf.

Ik_ben_genoeg
Ik_ben_genoeg

Dagelijkse opdrachten, wekelijks contact.

Veranderingen nemen volgens Westerse begrippen 21 dagen in beslag, dan kun jij een nieuwe gewoonte aangeleerd hebben en daar is de 1 maand begeleiding voor bedoeld. Vinger aan de pols, stok achter de deur. Dagelijkse opdrachten, wekelijks contact. Beveiligde internetomgeving waar alleen jij en ik bij kunnen met een bibliotheek met filmpjes, mp3’s, documenten enz..

Verandering als nieuwe gewoonte aanleren

In China vindt men dat je minstens 100 dagen nodig hebt, om een verandering als nieuwe gewoonte aan te leren. Hoe dan ook, spelen er bij jou meer dan 1 of 2 dingen waar je last van hebt en waar je verandering in wilt? Kies dan voor het 3 maanden traject, dat levert voor jou het meeste resultaat. Dagelijkse opdrachten, wekelijks contact. en regelmatig live contact. Beveiligde internetomgeving waar alleen jij en ik bij kunnen met een bibliotheek met filmpjes, mp3’s, documenten enz.. en naast de mailmogelijkheden, als het nodig is SMS en / of WhatsApp of telefoon. Je hoeft het niet meer alleen op te lossen. Ik loop jouw pad gewoon een tijdje mee, hoe fijn is dat?

create your own future
create your own future

En weet je niet zo goed wat voor jou het beste zou zijn, maak dan eerst een afspraak voor een Gratis Inzichtsessie. Dan kun je al je vragen stellen en weet je met je wie jij in zee gaat en of er een klik is en of ik de juiste persoon voor jouw verandering kan zijn.
Want niet de ander moet veranderen maar JIJ, maar dat wist je toch al nietwaar? Alleen jij hebt de volle verantwoordelijkheid voor je leven en niet je vader/moeder/partner of wie dan ook, alleen jij kunt dat. Ik maak graag binnenkort kennis met je 🙂

Ga jij voor brons, zilver of goud?

1 middagsessie Jenny Protzma 1 maand sessies bij Jenny Protzman 3 maanden sessies Jenny Protzman

 

Print Friendly, PDF & Email