Investeer in jezelf en werk met mij

Alleen het beste is goed genoeg voor je. Je bent slim, hebt talent, je legt de lat hoog, je bent een vrouw met ambitie, een topvrouw en toch voel je zo vaak die onzekerheid. Kan ik het wel, val ik binnenkort niet door de mand? Je slaapt slecht, af en toe heb je last van paniekaanvallen, of iets wat daarop lijkt. Af en toe verdoof jezelf met een glaasje of iets anders om de stress aan te kunnen.

Je zelfvertrouwen kan wel een kleine oppepper gebruiker

Je zou willen dat er een knop zou bestaan die je op elk gewenst moment zou kunnen indrukken om je goed te voelen, nietwaar? Dat kan al 1 middag.

In het verleden is er iets naars gebeurd en je kunt de vinger niet op de zere plek leggen. Het speelt zich allemaal op onbewust niveau af, maar als je de oorzaak zou weten, dan zou jouw probleem al grotendeels opgelost zijn Want: Understanding is Power.

Je maakt je regelmatig “klein” en je snapt niet waar dat vandaan komt. Je voelt je vaak niet “ goed genoeg” en daar wil je vanaf.

Ik_ben_genoeg
Ik_ben_genoeg

Dagelijkse opdrachten, wekelijks contact.

Veranderingen nemen volgens Westerse begrippen 21 dagen in beslag, dan kun jij een nieuwe gewoonte aangeleerd hebben en daar is de 1 maand begeleiding voor bedoeld. Vinger aan de pols, stok achter de deur. Dagelijkse opdrachten, wekelijks contact. Beveiligde internetomgeving waar alleen jij en ik bij kunnen met een bibliotheek met filmpjes, mp3’s, documenten enz..

Verandering als nieuwe gewoonte aanleren

In China vindt men dat je minstens 100 dagen nodig hebt, om een verandering als nieuwe gewoonte aan te leren. Hoe dan ook, spelen er bij jou meer dan 1 of 2 dingen waar je last van hebt en waar je verandering in wilt? Kies dan voor het 3 maanden traject, dat levert voor jou het meeste resultaat. Dagelijkse opdrachten, wekelijks contact. en regelmatig live contact. Beveiligde internetomgeving waar alleen jij en ik bij kunnen met een bibliotheek met filmpjes, mp3’s, documenten enz.. en naast de mailmogelijkheden, als het nodig is SMS en / of WhatsApp of telefoon. Je hoeft het niet meer alleen op te lossen. Ik loop jouw pad gewoon een tijdje mee, hoe fijn is dat?

create your own future
create your own future

En weet je niet zo goed wat voor jou het beste zou zijn, maak dan eerst een afspraak voor een Gratis Inzichtsessie. Dan kun je al je vragen stellen en weet je met je wie jij in zee gaat en of er een klik is en of ik de juiste persoon voor jouw verandering kan zijn.
Want niet de ander moet veranderen maar JIJ, maar dat wist je toch al nietwaar? Alleen jij hebt de volle verantwoordelijkheid voor je leven en niet je vader/moeder/partner of wie dan ook, alleen jij kunt dat. Ik maak graag binnenkort kennis met je 🙂

Ga jij voor brons, zilver of goud?

1 middagsessie Jenny Protzma 1 maand sessies bij Jenny Protzman 3 maanden sessies Jenny Protzman

Coaching via werkgever/instantie:

Volg je een traject via de werkgever of wil je vanuit de organisatie preventief coaching aanbieden aan de medewerkers dan kunnen hiervoor tarieven worden opgevraagd.

VERGOEDINGEN

De werkgever betaalt

Werkgevers hebben vaak een budget voor werknemers waaruit de persoonlijke ontwikkeling kan worden betaald. Mijn advies is om met je werkgever te overleggen of een professioneel coaching traject hier ook onder valt. Je kunt dit ook aanvragen bij een Arboarts, de wet Poortwachter geeft de ruimte om mee te werken, vooral als het gaat om preventieve behandelingen, re-integratie of ziekteverzuim.

Vergoeding uit de zorgverzekering

Coaching behoort niet vaak standaard tot het basispakket. Afhankelijk van het soort polis kan het wel zo zijn dat dit soort kosten opgenomen zijn in jouw aanvullende pakket. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden en zo gewenst kan je ik je hierbij helpen.

Aftrekbaar voor Ondernemers/ ZZP’er

Als je zzp-er bent, dan is coaching aftrekbaar bij de belastingdienst binnen de ondernemingskosten zoals de IB en de BTW (21%)

PGB en het UWV

De kosten van coaching zoals door mij gegeven, zijn onder bepaalde voorwaarden te vergoeden uit de PGB.

Ben je aangemeld bij het UWV en ontvang je een uitkering, dan biedt het UWV mogelijk ook financiële steun om je op weg te helpen in het kader van re-integratie. Neem voor meer informatie contact op met het UWV

Print Friendly, PDF & Email
Let op

Alleen nog online coaching. Geen fysieke afspraken meer.

paarse bloem voor rust en ruimte in je hoofd

Powered by