Waarden en je passie

Sta jij wel eens stil bij jouw waarden in je leven op privé- of werkgebied?

je kop uitsteken
je kop uitsteken
ik sta rechtop en jij?
ik sta rechtop en jij?

Zou jij willen weten wat je drijft, motiveert in je leven? Waar je passie voor zaken vandaan komt? Wat je belangrijk vindt in het leven. Voorbeelden zijn: vertrouwen, eerlijkheid, zorgzaamheid, liefde, vrijheid, tevredenheid, veiligheid, vriendschap, gezondheid.

En wil je weten waarom je met sommige mensen botst? En wat levert dat op? Verdriet, stress, boosheid, een mislukt gevoel enz.

Misschien zijn jouw waarden wel heel anders dan die van je partner of je collega’s en dat kan heel wat ellende opleveren of juist voorkomen als je ze kent, want je waarden kun je zien als je eigen kompas, ze bepalen waarom jij de dingen doet zoals je ze doet of juist nalaat.

Ik heb zelf professionaliteit en plezier op 1 en 2 staan en kwam in botsing met mensen die dat in een andere volgorde of niet hadden, ik kreeg dan het gevoel in een kindergarten te werken i.p.v. aan een school te staan, niet leuk. Zo heb ik een vriendin die via een callcenter naast de telfoontjes, klanten ook zaken moest laten aanschaffen die niet helemaal koosjer waren, haar eerlijkheid kwam hierdoor in de knel en dat leverde erg veel stress op. Gevolg: ander werk .

 

Ontdek het zelf en leer je eigen belangrijkste waarden kennen en ervaren in 1 middag.

Bel of stuur me een mail als je dit zou willen ontdekken.

Print Friendly, PDF & Email
Let op

Alleen nog online coaching. Geen fysieke afspraken meer.

paarse bloem voor rust en ruimte in je hoofd

Powered by