ondernemersbijeenkomt van Aldlan

Vrijdag 13 maart bent u weer van harte welkom op de ondernemersbijeenkomt van Aldlan in Wijkcentrum Froskenburch te Leeuwarden van 16.30 – 19.00 uur.

Jenny Protzman- Fotograaf & Coach zal op vrijdag 13 maart tijdens de NOA bijeenkomst wat vertellen over haar werk als Mental Fixer en als Fotograaf Coach. Ze zal tijdens de avond een persoon vragen die (nog steeds) last heeft van een nare herinnering en zij dan de emotie (boosheid, verdriet of welke emotie er dan ook aanhangt) neutraliseren zodat de persoon er geen last meer van heeft. Verder zal ze iets vertellen over “Lezen in kleur” een hulpmiddel waardoor mensen 20 tot 30 % sneller kunnen gaan lezen. En bovendien erg prettig voor mensen met dyslexie of voor beelddenkers. Daarna zal ze de aanwezigen vragen om mee te doen aan korte Hypnose oefeningen zodat een ieder kan ervaren wat Hypnose nou eigenlijk inhoudt. En dat je echt geen dingen gaat doen die in je “bewuste staat” ook niet zou doen en dat je de controle te allen tijde zelf behoudt en dat elke hypnose een vorm van zelfhypnose is. Zij hoopt op een grote opkomst. Verder zal ze de 10 tips voor een betere profielfoto ook nog even aanstippen. En stel alsjeblieft veel vragen.

IEMT, een krachtige techniek bij angst, fobie of andere negatieve gevoelens zoals depressie of geestelijke vermoeidheid.

Print Friendly, PDF & Email
Let op

Alleen nog online coaching. Geen fysieke afspraken meer.

paarse bloem voor rust en ruimte in je hoofd

Powered by